Gemakkelijk geld besparen op uw abonnementskosten voor je mobiele smartphone is erg gemakkelijk. In sommige gevallen kun je met het overstappen naar een sim only abonnement wel tot 25 euro besparen per maand! Uiteraard kun je minder gebruik gaan maken van je telefoon, maar je kan ook je verbruik bekijken en daar een passende aanbieding bij zoeken.
In dit artikel geven je een gemakkelijk overzicht hoe je het beste sim only abonnement kunt zoeken.

Gemakkelijk geld besparen op uw abonnementskosten voor je mobiele smartphone is erg gemakkelijk. In sommige gevallen kun je met het overstappen naar een sim only abonnement wel tot 25 euro besparen per maand! Uiteraard kun je minder gebruik gaan maken van je telefoon, maar je kan ook je verbruik bekijken en daar een passende aanbieding bij zoeken. In dit artikel geven je een gemakkelijk overzicht hoe je het beste sim only abonnement kunt zoeken.

Controleer je laatste 3 facturen van je huidige abonnement

Bekijk de laatste 3 facturen van je huidige mobiele abonnement en bereken het gemiddelde aantal; belminuten, sms’jes en internet MB’s. Op het moment dat je het gemiddelde hebt berekent kun je gemakkelijk opzoek naar een passende aanbieding voor een nieuw abonnement.

Zoek een goed passend sim only abonnement

Nu je het gemiddelde verbruik weet kun je opzoek gaan naar een geschikt sim only abonnement. Een goede vergelijk website met alle prijzen en aanbiedingen is simonlyabonnementvergelijken.nl je kan hier gemakkelijk je verbruik invullen, vervolgens komen de beste aanbiedingen direct in beeld.

NB: Als je gemiddeld aantal belminuten 210 per maand zijn, rond dit dan af naar boven! Dit voorkomt hoge buiten de bundel kosten.

Overstappen met nummerbehoud

Op het moment dat je een goede aanbieding hebt gevonden kun je deze direct online afsluiten. Het gemakkelijkste is om dit met nummerbehoud te doen. Op deze manier zegt de nieuwe provider je oude abonnement op en heb je geen dubbele kosten.


Deel dit bericht:

 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • eKudos
 • NuJIJ
 • del.icio.us
 • Hyves
 • Live
 • MySpace
 • Reddit
 • StumbleUpon