Misschien een beetje een gekke titel voor dit blog, maar ik wil graag het volgende verhaal met jullie delen.

Afgelopen maandag kwam ik deze clip tegen: http://www.youtube.com/watch?v=gzN3CttekBs. Ik wist zeker dat dit de carnavals hit van dit jaar zou worden. De domeinnaam ‘josvanoss.nl’ was nog beschikbaar. Zodoende kwam ik met het idee om een webshop op dit domein te maken. Met deze webshop wilde ik het t-shirt uit de bovengenoemde clip gaan verkopen.

Maar, omdat ik toch te druk ben met andere dingen heb ik de domeinnaam en mijn idee op SiteDeals en TBForum geplaatst.

Vanavond heb ik de domeinnaam voor EUR 50,= verkocht. Zelf heb ik het gevoel dat ik er meer uit had kunnen halen, maar helaas werd er niet meer op de veiling geboden.

Al met al toch weer leuk meegenomen.

PS. Inmiddels ben ik ook begonnen met het schrijven van Deel 4 van ‘Geld verdienen met domeinhandel’, blijf funla.nl dus in de gaten houden!


Deel dit bericht:

 • Twitter
 • Facebook
 • Google Bookmarks
 • LinkedIn
 • eKudos
 • NuJIJ
 • del.icio.us
 • Hyves
 • Live
 • MySpace
 • Reddit
 • StumbleUpon